بررسی تفاوت لیزر با الکترولیز در رفع موهای زائد
لیزر موهای زائد و الکترولیز دو روش از بین بردن موهای زائد در بلندمدت هستند. هر دو روش، مورد تأیید سازمان غذا و داروی امریکا بوده و برای از بین بردن موهای ناخواسته هر قسمت از بدن به کار می روند؛ اما تفاوت اصلی بین الکترولیز و لیزر موهای زائد در تکنیک و ابزارهای مورد استفاده برای رفع موهای زائد می باشد که در الکترولیز از جریان الکتریکی و در لیزر موهای زائد از پرتو نور لیزر که شدید و متمرکز است، استفاده می شود. لیزر از امواج نوری تشکیل شده است که وقتی به پوست تابیده میشوند، باعث افزایش دمای فولیکول مو و در نتیجه از بین رفتن ریشه مو میگردد. الکترولیز نیز با وارد کردن یک دستگاه اپیلاتور به داخل پوست کار می کند و رشد مو را مختل می سازد. لیزر درمانی همزمان چندین فولیکول را هدف گیری کرده و از بین می برد و این یعنی صرفه جویی در زمان و این در صورتی است که الکترولیز ساقه ها تک تک موها را به صورت جدا گانه نشانه می گیرد که مدت زمان زیادی طول می کشد تا از طریق الکترولیز بخش کوچکی از موهای زائد درمان شوند.
مزایای لیزر موهای زائد
مزایای لیزر موهای زائد شامل :
- درد و ناراحتی های کمتری نسبت به بقیه روش ها دارد.
- بدون عارضه
- اثر بخشی سریع
- پروسه سریع
- احتمال ایجاد زخم و تغییر رنگدانه حداقل است.
- در این روش، پوست درگیر نمی شود.
مزایای الکترولیز
بدون دوره نقاهت: یکی از ویژگیهای بارز الکترولیز این است که دوره نقاهت ندارد. پس از انجام این روش، بلافاصله میتوانید به فعالیتهای روزمره خود ادامه دهید.
بدون استفاده از مواد شیمیایی: در این روش از هیچگونه ماده شیمیایی روی پوست استفاده نمیشود. این روش به طور مستقیم با فولیکولهای مو تعامل دارد و برای انجام آن هیچ نوع ماده شیمیایی به کار نمیرود.
بدون نیاز به شارژ مجدد: یک از ویژگیهای منحصر به فرد الکترولیز این است که پس از حذف موها، دیگر نیاز به شارژ مجدد نیست. در نتیجه این روش ماندگاری طولانیتری نسبت به دیگر روشها دارد.
مناسب برای همه انواع مو: افراد با هر نوع و رنگ مویی میتوانند از این روش استفاده کنند. حتی موهای نازک یا کرکی سفید که با روشهای دیگر حذف نمیشوند، میتوانند با استفاده از الکترولیز از بین برود. این ویژگی مهم باعث میشود یک گزینه مناسب برای همه افراد با انواع مختلف موها باشد.
نحوه لیزر موهای زائد
تکنسین، موضع درمان را پیش از شروع لیزر درمانی تمیز میکند و اگر ناحیه بسیار حساس باشد، ژل بیحس کننده روی آن میزند. تمام افراد حاضر باید عینک محافظ در طول درمان به چشم بزنند تا لیزر به چشمشان آسیب نزند. پس از آنکه ژل بیحسی اثر کرد، پرتوی نور پرتوان را روی موضع مورد نظر متمرکز میکند.
نحوه الکترولیز موهای زائد
ابتدا یک ربع تا نیم ساعت قبل از شروع کار برای کاهش درد کرم بیحسی به نواحی تحت درمان مالیده می شود. وقتی پوست ناحیه مورد نظر بیحس شد، پزشک یا تکنسین، سیمی را که پروب یا سوزن نامیده می شود، دست می گیرد. سپس سوزن بسیار ظریف را از طریق پوست داخل فولیکول مو می کند. یک جریان الکتریکی ایجاد می شود که به فولیکول مو آسیب می رساند و آن را از بین می برد. در آخر مو به راحتی با موچین از ریشه کنده می شود.
لیزر موهای زائد صورت چند جلسه است ؟
لیزر موهای زائد به صورت 8 جلسه با فواصل یک ماهه انجام می گیرد و پس از آن جلسات شارژ در ابتدا به صورت کوتاه تر حدود دو تا سه ماه و سپس سالی یکی دوبار ( بنا به رویش مو در هر فرد ) مورد نیاز است تا بعنوان درمان نگهدارنده برای جلوگیری از رشد دوباره موهای زائد مؤثر عمل کند.
الکترولیز موهای سفید چند جلسه است ؟
تعداد جلسات موردنیاز برای الکترولیز موی سفید از 8 جلسه شروع میشود و بسته به ناحیه مورد نظر و تراکم موها، ممکن است تا 18 جلسه با بیشتر هم ادامه پیدا کند. تکمیل کردن این تعداد جلسه حدود 8 ماه تا 2 سال طول میکشد.
بین روش الکترولیز و لیزر کدام یک ایمن تر است؟
لیزر رفع موی زائد روشی بی خطر برای رفع موهای زائد است. این مورد تأییدیه FDA است و میلیون ها نفر در سراسر جهان از آن استفاده کرده اند.
بیشتر بخوانید : آیا لیزر موهای زائد با سرطان در ارتباط است؟
عوارض جانبی لیزر موهای زائد
عوارض لیزر موهای زائد شامل مقدار کمی قرمزی و تحریک پذیری پوست تا سه روز بعد از لیزر طبیعی است. ممکن است با برخی عوارض شدید مواجه شوید که عبارت اند از:
- سوختگی و تاول
- عفونت پوستی
- آسیبهای چشمی
- ایجاد حساسیت شدید پوستی
- تغییر رنگ پوست
عوارض جانبی الکترولیز
این فرآیند نیز همانند هر پروسه دیگر با عوارض جانبی همراه است :
- درمان با دستگاه الکترولیز، دردناک و ناراحت کننده است.
- در اطراف ناحیه الکترولیز تغییر رنگ پوست مشاهده می شود.
- در صورتی که جریان برق زیادی در هنگام الکترولیز با فرکانس بالا استفاده شود، فولیکول های مو آسیب دیده و جای آن به صورت زخم باقی می ماند.
- از عوارض موقت می توان به لکه های رنگی و تحریک پوست نیز اشاره نمود.
تفاوت هزینه لیزر موهای زائد با الکترولیز
- هزینهای که فرد بابت انجام الکترولیز پرداخت میکند با توجه به نوع دستگاه، تعداد جلسات مورد نظر، نیاز سطح ناحیه مورد نظر برای انجام درمان و حق الزحمه پزشک و هزینههای مربوط به کلینیک میتواند متفاوت باشد.
- هزینه لیزر موهای زائد نیز بستگی به عواملی مانند محل کلینیک یا مرکز لیزر، موقعیت جغرافیایی، تخصص پزشک، تجهیزات استفاده شده و سطح خدمات ارائه شده دارد.
- به طور کلی جلسات لیزر موهای زائد اغلب کوتاه تر از جلسات الکترولیز است و دلیل آن هم این است که در الکترولیز باید هر مو را جداگانه انتخاب و حذف کرد. برخلاف لیزر که ماهیانه انجام می شود اغلب هفته ای یک یا دو بار الکترولیز را باید تکرار کنید، بنابراین می توان گفت به دلیل بیشتر بودن تعداد جلسات الکترولیز اغلب هزینه استفاده از آن نیز برای از بین بردن موهای زائد بیشتر از لیزر است.
همچنین بخوانید : آیا لیزر موهای زائد باعث نازایی و ناباروری می شود؟
آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، ساختمان آژند ، بلوک B ، طبقه سوم ، واحد 309
تلفن : 32245018 - 031
موبایل مطب : 09135557991
درباره این موضوع مطالب بیشتری بخوانید
-
تعداد جلسات لیزر موهای زائد گوش و بینی
تاریخ انتشار : 1402-10-30تاریخ بروز رسانی : 1402-11-04 -
درباره لیزر موهای زائد بیکینی بیشتر بدانید
تاریخ انتشار : 1400-09-20تاریخ بروز رسانی : 1400-09-22 -
چگونگی عملکرد لیزر در حذف موهای زائد
تاریخ انتشار : 1393-05-06تاریخ بروز رسانی : 1403-04-06 -
عملکرد لیزر برای رفع موهای زائد زیر بغل چگونه است؟
تاریخ انتشار : 1400-05-28تاریخ بروز رسانی : 1400-05-29 -
علت و درمان پرمویی زنان (هیرسوتیسم)
تاریخ انتشار : 1401-03-30تاریخ بروز رسانی : 1402-02-05
نظرات کاربران درباره این مطلب :
این فرم صرفا جهت دریافت نظرات ، پیشنهادات و انتقادات کاربران در مورد مطلب فوق میباشد .
به سوالات پزشکی در این بخش پاسخ داده نمیشود .
از ارسال پیام های تبلیغاتی در این بخش خودداری نمایید .
حداکثر طول مجاز برای متن پیام 500 کاراکتر است .